Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  


Aktuelnosti

20.10.2014.

USLOVI ZA DOBIJANJE LICENCE ZA PRIVATNE PREDŠKOLSKE USTANOVE

Uslove za dobijanje licence za privatne predškolske ustanove možete preuzeti ovđe...

više...
17.10.2014.

Veliki broj poslodavaca iz privatnog sektora prijavio se za treći ciklus Programa stručnog osposobljavanja

Prijava korisnika u okviru trećeg ciklusa Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem počinje u ponedjeljak 20.oktobra 2014.godine.

više...
16.10.2014.

Ministarstvo prosvjete raspisuje oglas za angažovanje konsultanta za pripremu studije izvodljivosti za uvođenje studijskih programa na engleskom jeziku i strategije za realizaciju

Ministarstvo prosvjete raspisuje oglas za angažovanje konsultanta za pripremu studije izvodljivosti za uvođenje studijskih programa na engleskom jeziku i strategije za realizaciju, koji će se finansirati iz kredita Svjetske banke u okviru projekta “Visoko obrazovanje i istraživanje za inovacije i konkurentnost”. Oglas će biti otvoren do 30.oktobra 2014. godine.

više...
13.10.2014.

PRIJAVA KORISNIKA PROGRAMA STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA LICA SA STEČENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM POČINJE 20. OKTOBRA 2014. GODINE

U skladu sa Zakonom o stručnom osposobljavanju lica sa stečenim visokim obrazovanjem (“Službeni list Crne Gore”, broj 38/2012 i 39/2013) realizuje se, po treći put, Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem.

više...
07.10.2014.

Predstave za prvake

Ministarstvo prosvjete i Gradsko pozorište Podgorica, treću godinu zaredom, realizuju Projekat „Dobrodošlica prvacima“ u želji za uspješan početak školovanja đacima prvacima. Svi učenici prvih razreda podgoričkih osnovnih škola pozvani su da prisustvuju pozorišnoj predstavi koja se izvodi na sceni KIC-a „Budo Tomović“.

više...